ПОЛИТИКА

Депутати от Алтернатива за Германия и “Възраждане“ (Молдова) посетиха Паметника на Свободата по покана на “Възраждане“

Двама депутати от „Алтернатива за Германия“ са част от делегацията, която посети Паметника на свободата по случай Националния празник на България – 3 март, по покана на „Възраждане“. 

Делегатите на „Алтернатива за Германия“ са депутати в германския Бундестаг. 

Д-р Райнер Ротфус – член на парламентарната група на AfD на комитета на ЕС, и проф. Харалд Вайел – член на федералния изпълнителен съвет на партията AfD, говорител по европейски въпроси на Алтернатива за Германия и говорител на парламентарната група на AfD в комисията по ЕС.

На честването още присъстваха делегати от Молдова. Народните представители Василий Боля и Александър Суходолски (етнически българин) и двамата народни представители от молдовската партия „Възраждане“, отново по покана на „Възраждане“.

На Паметника на свободата като гости на „Възраждане“ присъстваха и делегати от младежките организации на партии-партньори на „Възраждане“, които участваха вчера в Националната младежка конференция „Ние сме младите на Европа“ – „Алтернатива за Германия“ (Германия), „Наша родина“ (Унгария), „Свобода и пряка демокрация“ (Чехия), Републиканска партия (САЩ).

ПРОЧЕТИ

Back to top button