ПОЛИТИКА

Бившият PR на ПП изригна заради този ход на партията, зададе ключови въпроси на Кирил и Лена

Бившата пиарка на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова написа критичен коментар в социалните мрежи по повод издигнатата кандидатура за кмет на Бургас на Константин Бачийски. Тя обвинява Кирил Петков и Лена Бориславова, като им задава и няколко въпроси. Ето какво пише Дамянова:

Щe бъде по-дълго от обикновено и неприятно, също така.

Изчаках да минат 24 часа, но гневът ми не отминава, а става все по-силен

ЗАТОВА:

БЛАГОДАРЯ КИРИЛ И ЛЕНЧЕ!

Благодаря за това, че издигнахте за кмет на Бургас видния бургаски хомофоб К.

Бачийски.

Споменатото лице е известно освен с колиционните си съдружия с всякаква политическа сган, най-вече с активната си и личностно изявена битка срещу ЛГТБ общността в Бургас и България, както и със съдружието си Обединени или не помня какви партиоти, дърпало и било бабички на границата между България  и Турция.

Творческата биография на „безупречния“ Бачийски се допълва с няколко наистина показателни гласувания в НС, където същият не даде вота си за  декларацията в подкрепа на Украйна, както и още десетина други меко казано странни гласувания, които не мога да изредя, защото не съм следила педантично действията на тази жалка и нищожна личност в парламента.

И да, подабна жалка и нищожна личност не биваше да се допуска въобще до парламента, мнение което ясно и публично изказах, веднага след първата си среща с въпросното лице. Както и изразих ясно становище за твърде съмнителното качество на интелектуалния потенциал  на въпросното лице. Естествено не бях послушана. И коя ли съм аз, за да бъда.

Днес обаче, като все още редови член на Продължаваме промяната, настоявам за отговор на следните въпроси:

1. Кой обяви кандидатурата на безупречния Бачийски в медиите от името на местната организация на ПП ?

2. Кой орган на ПП и при какво съотношение на гласовете утвърди тази кандидатура и кога на това беше дадена публичност?

3. Кой персонално запозна съответния орган с „безупречната биография“ на лицето Бачийски, което е и било в основата на издигането на кандидатурата му?

4. Защо кандидатурата на лицето Бачийски е обявена само от името на ПП и това означава ли, че ДБ е несъгласно с нея /значи има някаква надежда/ и на кой коалиционен орган тази кандидатура е обсъдена?

5. Давате ли си сметка за публичния отзвук от издигането на подобна кандидатура?  Давате ли си сметка за влиянието на подобна кандидатура сред интелигентните хора в България, чиито представители следва да сте? Не смятате ли, че е унизително за гражданите да бъдат въобще изправени пред подобна кандидатура.

Не че тя ще има каквото и да е значение за изборите в Бургас, където настоящият кмет ще спечели като победи хомофоба Бачииски в пъти /верооятно близо десетина пъти/.

Смятам, че дължите отговори на тези въпроси, не само пред мен.

Естествено, отговорът ви, или липсата на такъв ще бъде определящ в по-нататъшните ми отношения /политически/ с вас.

Ще ми се да мога да ви пожелая успех, но след като само преди ден научих, че моделът ГЕРБ и Борисов вече не съществуват и били в миналото /следователно пълният успех е постигнат!/, някак не се чувствам част от тези, на които се опитвате да прилагате този тип гьобелсова пропаганда.

В нейния арсенал има най-различни способи. Вярвам, че ще намерите верния от тях, за да ми отговорите на простото питане.

Поставям тук клип от хомофобските действия на на Обединени /или каквито там бяха/ патриоти, коалицията в която участваше лицето  Бачийски, малко преди да стане наш коалиционен партньор!

Иначе, накратко казано, много тъпо, Ленче!

ПРОЧЕТИ

Back to top button