ЛАЙФСТАЙЛ

Акушерката на Рачков и Криско влезе във “Фермата“ и се закани… СНИМКА

Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са много любопитни, различни и със сигурност крият неподозирани възможности. Това дава да се разбере още отсега и Мажена Панова, която е акушер-гинеколог на редица родни популярни личности.

В нейните ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, а сега тя ще се бори за наградата от 100 000 лева в новия сезон на предаването „Мостът на времето“.

След 15 години като шеф на патологията в болница „Света София“, популярната лекарка ще покаже на какво е способна и когато е далеч от стерилната клиника.

Мажена е полякиня, родена в Краков, но от 30 години живее у нас. В България среща любовта на живота си, създава семейство и отглежда син. А освен амбициозен професионалист, известната гинеколожка е и ревностна католичка.

„Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от възмездието“, обяснява лекарката, която се радва на голямо уважение, както сред пациентите си, така и сред колегите си. Въпреки че е на 56 години и е почти два пъти по-възрастна от конкурентките си във „Фермата“, Мажена по нищо не им отстъпва, защото поддържа младия си дух като кара ски, играе тенис и не пропуска да купонясва с приятелки до зори.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button