ЛАЙФСТАЙЛ

Бомба: Красива водеща на БНТ взриви мрежата с тази новина СНИМКА

Красива водеща на БНТ взриви мрежата с топ новина, която разтърси не само онлайн последователите й, но и колегите й в телевизията.

Нора Шопова, която е бивша синоптичка в Нова телевизия, очаква с трепет първата си рожба, а новината огласи самата тя в профила си в социалните мрежи. Нещо повече – тя вече разхожда гордо голямото си коремче, защото е в 7-ия месец от бременността.

Въпреки популярността си Шопова някак е успяла да скрие новината и сигурно не й е било никак лесно предвид че е с манекенски мерки.

Досега!

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nora Shopova (@norashopova)

На скорошен кадър се вижда ясно колко са щастливи бъдещите родители, а под него Шопова е написала всичко, което има да каже към момента по темата: „Аз  Теб = Трима“.

Очаквано под фотоса валят десетки коментари, а първата, която ги поздравява, е Ирина Тенчева, която пише: „Дааа! Виждах в снимките една особена светлина, която не може да се сбърка. Нека имаш лека и красива бременност и раждане“.

Евгения Джаферович също е побързала да честити бременността на Шопова, както и Гери Дончева: „Тази новина чаках! Честито! Поздрави“, пише тя.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nora Shopova (@norashopova)

В момента Нора Шопова и съпругът й отмарят на морето, но не издават къде точно. Все още не е ясно и какъв ще е полът на бебето, но гледайки синичкото сърчице в статуса на водещата, можем само да предположим, че е момченце.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button