МИСТЕРИИ

Бременна ли е отново Ева Веселинова? Вижте как изглежда и какво коремче има…СНИМКИ

Ева Веселинова промени живота си драстично, откакто си тръгна от „На кафе“ и най-вече заради раждането на близнаците си. Това обаче, не означава, че не е мислила за още деца. А може и това вече да не е само идея, но и реалност.

Повод за съмнения станаха скорошни кадри, които блондинката качи тези дни в профила си в социалните мрежи, които според мнозина са доста, доста издайнически, по-специално в областта на корема.

Дали бившата панелистка на Гала отново е бременна, преценете сами, като видите снимките. Тя самата е споделяла във времето, че би се зарадвала много, ако има пълна къща с деца.

Нещо повече – неотдавна Веселинова призна, че е готова да има трето дете, макар и това да означава скоро да не се върне на работа в телевизията.

След появата й с наедрели форми на гостите на модното мероприятие също им направило впечатление подозрителното коремче. Другият вариант, разбира се, е Ева да е наддала с килограмите и без да очаква към момента трето дете. Кое е вярно в случая, не се наемаме да гарантираме, но както се казва – кадрите говорят сами.

 
 

Вижте тази публикация в Instagram.

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Eva Veselinova (@evaveselinova)

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Бременна ли е отново Ева Веселинова? Вижте как изглежда и какво коремче има…СНИМКИ

ПРОЧЕТИ

Back to top button