ЛАЙФСТАЙЛ

Брутална истина за Мони от “Ергенът“ отврати мрежата СНИМКИ

Ориенталската танцьорка Мони Зингинер още от началото на „Ергенът“ показа, че на другите няма да им е лесно не само да съжителстват с нея, но и да общуват. Самочувствието на тунингованата брюнетка удря тавана, но далеч по-любопитно се оказа и миналото й.

Зингинер не спира да се прави на жертва в предаването, вероятно възползвайки се и от факта, че половината момичета са против нея. Зрителите пък побързаха да я определят като „злобарка“.

В шоуто най-явните й врагини са Габриела Бланко, Теди и Айлин Бобева.

Ако погледнем към онова, което се случва в живота на Мони, когато не демонстрира самочувствието си пред камерата, ще останем, меко казано, шокирани, защото там истините са брутални, както ги наричат и много от потребителите в социалните мрежи, наричайки девойката „противна и куха лейка“.

Навремето Мони Зингинер бяга от училище, за да… си постави силикон в пазвата, да си уголеми устните и изобщо да заприлича на нещо друго, не на себе си. Всъщност, устните си тя е издувала няколко пъти до момента.

„И всичко това, цялата тази пародия, е за да се хареса на богати и дърти мъже с кинти, които да я викнат да им друса гьобеците, а после и друго да им друсне… Хайде да не се лъжем, а?! Всички се сещат какво точно прави Монито по нощите и не само“, коментират потребители в нета.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button