ЛАЙФСТАЙЛ

Цвети от “Хелс Китчън“ се оказа на ниво плеймейтка

Цвети от „Хелс Китчън“ пак се прояви. Устатата врачанка, която не е спирала да приковава вниманието с различни изцепки още от началото на кулинарното шоу, отново изби рибата с отговора си.

На въпрос на шеф Ангелов какво знае за Панагюрското златно съкровище, отраканата брюнетка изтърси, че става дума за прабългарско съкровище, докато всъщност златото е тракийско. Така тя догони по неграмотност плеймейки като Черната Златка, чиито глупости в „Биг Брадър“ още се помнят.

Цвети си даде сметка за гафа и си пожела учителите й да не гледат, а пропуските в образованието не пречат на зрителите да я харесват, макар че има и зрители, които я критикуват.

„Куха лейка от Враца… Почти всички са такива в този сезон… Чупят Тъпомера от раз!!! Тоя сезон участниците са избирани в конкурс по тъпота“, гласи един от многобройните коментари в мрежата след гафа.

„Цвети, много ми е весело с теб“, пък се казва в друг, от който става ясно, че за някои това е даже забавление, а не повод за срам. „Тя е дете, сега започва да се учи, за разлика от другите се вижда, че има желание, старание и прогрес“, смята друг.

Отборът на сините се провали грандиозно във вчерашната вечерна резервация, което доведе до още по-голямо разделение в синята кухня. Кулинарното бедствие разочарова шеф Ангелов, който беше готов да изгони всички участници със сини куртки.

Забавното караоке парти в „Хелс Китчън“ даде приповдигнат старт на кулинарното шоу, а сини и червени бяха предизвикани да покажат вокалните си възможности в битка за предимство в следващото предизвикателство.

Двата отбора трябваше да тестват своята комуникация и да сготвят по перфектен начин 5 от ястията от менюто на ресторанта. Битката спечели отборът на червените, което ги изпрати на заслужена почивка в Русе. Там роднините на Мацоев се запознаха с набедената за негова бъдеща съпруга от съотборниците му Цветомира.

Докато червените се забавляваха и планираха бъдещата сватба, сините бяха изправени пред ново предизвикателство – мастър клас със световно известния испански готвач Франсиско Лоренцо. Иберийската кухня създаде проблеми на Васил, който получи оранжева престилка и загуби и своята увереност.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������