ЛАЙФСТАЙЛ

Елица от “Игри на волята“ пак се пусна гола, стана й навик СНИМКИ 18

На Елица май й хареса да позира без дрехи, защото след скорошната й съвместна фотосесия с Алекса, в която двамата са полуголи, ето, че сега бюрнетката се пуска и сама, и отново без никакъв плат по себе си.

Профилът на Елица съвсем е заприличал на тези, които могат да се видят в OnlyFans, където се плаща абонамент, изумени са последователи на риалити звездата. А дали тя няма да стигне и до там, остава загадка. 

Дали обаче на Алекса му се нравят чак толкова голи снимки на бъдещата му жена, не е ясно, но май не е особено щастлив от факта, че всеки може да вижда любимата му в този интимен вид.

От кадъра става видно, че върху Елица има само цветя, които прикриват формите й, а фотосесията е направена през февруари, но олимпийската ни медалистка качи изкусителните кадри навръх 1 март. 

Очаквано Елица получи серия от комплименти за външния си вид, както и за кадрите, на които излъчва много женственост и нежност. „Много си красива, но не знам на Алекса как му се отразява цялата тая работа“, пише й последовател.

Самата Елица пък, едва ли има време да тълкува писанията по свой адрес, защото е заета с подготовката за сватбата, която е през лятото. С Алекса ще се врекат във вярност в столичен хотел, като наскоро брюнетката разкри в социалните мрежи, че събитието е организирано на 90%.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button