ЛАЙФСТАЙЛ

Емрах Стораро си призна: Новата ми… ВИДЕО

След раздялата с Теди Александрова, която се превърна в истински медиен панаир, Емрах Стораро явно е станал много продуктивен. Потвърждение за това е новата му песен „За тебе“, която е създадена за по-малко от 24 часа.

Вероятно се чудите дали бързата й поява не е свързана по един или друг начин с блондинката и скандалите им. Чуйте песента и преценете сами, а ако решите да повярвате на думите на младия изпълнител, то хита няма нищо общо с бившата му.

„Новата ми песен не е посветена на когото си мислите“, заяви Емрах и добави, че като артист пее за това, за което му харесва и не е нужда непременно да посвещава песните си на някого.

Разбира се, малка част от феновете му му вярват докрай на думите предвид бурните страсти и обвинения, които малкият син на Тони Стораро и колежката му Теди Александрова си размениха в публичното пространство.

Сингълът е по музика на Калоян Коцев и Наси, а аранжимента е Силвестър Матеев – Силвър. Текстът е колаборация между Калоян Коцев и Наси, а видеоклипа е поверен на RumbataV.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button