ЛАЙФСТАЙЛ

Фалстарт: Гостите в “Преди обед“ се счепкаха, Иван ръси грубости в ефир

Деси Стоянова и Сашо Кадиев се хвърлиха „в дълбокото“ още в началото на новия сезон на „Преди обед“. Първата седмица на подновеното предаване започва с двама от най-чепатите събеседници, които са виждали българските телевизии. Техните седмични коментатори са комуникационния експерт, бивша съпруга на Иван Лечев и певица от „Трамвай №5“ Оля Маркес де Карденас и продуцентът на „Фермата“ Иван Христов.

Още от вчера стана ясно, че Сашо и Оля не се харесват особено.

Пререканията стигнаха дотам, че Кадиев я нарече „леля Оля“. Днес пък специалистката по комуникация се засегна, че Деси я обяви като „бивша“ естрадна звезда и заяви, че бивши звезди няма.

По-големият „таралеж в гащите“ обаче се оказа Иван Христов. Той не си спести нито едно заяждане с водещите, демонстрирайки самочувствие като на едва ли не най-важния човек в bTV. Продуцентският му маниер да командва всички около себе си доведе до избухване в ефир.

Иван се скара на операторите и останалите хора в студиото на „Преди обед“, че са много шумни и си говорят постоянно, което му пречило да чуе какво казват Деси и Сашо. Той заяви, че в студиото царяла суматоха. Водещите останаха стъписани от изблика му, но все пак запазиха самообладание и не реагираха на изблика на продуцента на „Фермата“.

Много е възможно да видим и още по-нервни сцени  в ефира на bTV до петък, когато приключва ангажимента на Оля Маркес и Иван Христов.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������