ЛАЙФСТАЙЛ

Генчо от “Игри на волята“ закопа Тото с тези думи навръх 3 март ВИДЕО

Генчо от „Игри на волята“ честити Националния празник на всички свои фенове в Instagram.

Харманлията сподели видео, в което коментира какво за него са хората, които са се борили за свободата на България от османско робство. И използва случая да размаже Йонислав Йовчев – Тото заради изцепката му с Левски и Ботев, предизвикала скандал, който явно не стихва и до днес.

„Специален ден е.

Надявам се, че всеки един от вас знае и оценява какъв подвиг са направили нашите предци. Тези, които бяха наречени от Тото трето-пето поколение турци, за мен много по-истински българи от тези, които сега бродят из нашата страна“, захапа навръх 3 март като питбул сгафилия певец земеделецът от Игрите.

„Много се дразня, когато слушам някой пък как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години, след като това нещо тук (бел.ред българските земи) е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция“, изцепи се рапърът и подкаст водещ в епизода, в който му гостува Борислав Захариев, известен като Боби Турбото.

Моментът от видеото се завъртя в TikTok и предизвика огромна негативна вълна срещу Тото. Малко по-късно Тото взе да замазва гафа и се извини за думите, които уж били извадени от контекста.

„Гордея се, че съм роден в страната на Ботев и Левски. Потресен съм, че едни мои думи за Ботев и Левски, казани преди година, са извадени от контекста и са причина за нелеп скандал. Ако по някакъв начин съм наранил патриотичното чувство на когото и да било друг българин, аз дълбоко се извинявам. Станало е неволно“, оправда се Тото в Instagram.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button