ЛАЙФСТАЙЛ

Гигантска жаба изскочи пред Емануела, скъса си дрехите и ето какво стана СНИМКИ

Култовата песен „Комбайна вършачка“, по-известна  като „Васко Жабата“, заля целия Тик Ток по света. Ретро фолк хита получи втори живот, а истерията по кючека е неописуема. 

На едно от последните си участия в Студентски град Емануела бе изненадана на сцената от доста секси жабок. Изпълнителката на „Нотариално заверен“ не успя да отлепи очи от зелената жаба, особено след като се съблече и показа коремните си плочки.

 

Най-оборотното заведение в нощна София реши да яхне вълната от истерията по песента и за целта са изработили костюм на жаба, под който се крие секси мъж, който обича да показва плочките на корема. Първата си поява в клуба той направи преди седмица на участието на Емануела. 

Хитовата пайнерка бе шокирана от появата му, но бързо се съвзе и успя да се забавлява на песента и превъплъщението на жабата. Тя бе предизвикана да пее и танцува тази модерна в Тик ток средите песен, но се оказа, че певицата с изумрудените очи не е научила текста и публиката се задоволи само с танцувалните й умения, които също не се оказаха впечатляващи. 

Зелената жаба се появява всяка вечер в пика на купона в клуба и всеки желаещ можещ да се снима за спомен с този герой, който допълнително допринася за доброто настроение на купонджиите.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button