ЛАЙФСТАЙЛ

Инцидент на старта на “Звездите в нас“! Ето тази участничка пострада тежко ВИДЕО

Стартът на новото музикално шоу „Звездите в нас“ стартира с ужасен инцидент, който без малко да извади от строя една от участнички. Става въпрос за Елена от Раднево, която влезе в обувките на Лили Иванова и с таланта си взриви публиката и зрителите. 

Оказа се, че по време на репетициите е претърпяла ужасен инцидент. Това обяснява подутата и с кръв долна устна на певицата, която стана любимка на зрителите на новото шоу.

 

От продукцията не дават повече яснота за инцидента, но наши източници издадоха, че Елена се е претрепала на едни от стръмните стъпала в студиото и се е наложила спешната намеса на медицински екип. 

“Да имитирам моя идол за мен ще бъде сбъдната мечта! Искам да покажа, че и аз го мога“, заяви 54-годишната Ели на старта на шоуто. В живота тя работи като охранител. И още по-интересното – охранява мина!

Уж журито много хареса нейния отбор и реално изсипа най-много комплименти за тях, но накрая ги прати вкъщи. Вместо това напред продължи соченият като най-слаб отбор – на четири дами, които се опитаха да имитират Софи Маринова, която е част от журито заедно с Дони, Тита и Виктор Калев.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button