ЛЮБОПИТНО

Кой е най-големият манипулатор от знаците на зодиака?

Най-голямата заблуда, поне що се отнася до знаците на зодиака, е убеждението, че Близнаците са най-манипулативните хора. Но има и друга зодия, която притежава невероятни умения за адаптация, преструвки и манипулация.

Тази зодия е истински социален хамелеон, който може да се впише във всяка среда, без значение сред какви хора се намира.

Водолеите определено са най-големите манипулатори в зодиака. Те четат другите невероятно бързо и знаят точно как могат да спечелят всеки човек в компанията. Отнема им малко време, за да ви убедят, че са най-добрият човек, когото сте срещали и да ви „влязат под кожата“.

След като се оплетете в тяхната мрежа, Водолеите спират да се опитват да ви впечатлят и бавно започват да показват лицето си. Но дори и тогава те няма да ви позволят да ги опознаете напълно.

Тези хора наистина се наслаждават на игрите и особено се радват да ви карат да чакате. Един ден могат да ви обсипят с любов, а на следващия да ви игнорират и да ви побъркат.

Водолеите често са разсеяни, така че им е много лесно да ви забравят. Тогава те тръгват да търсят нов интересен човек, докато вие, без да се замислите, ще останете с разбито сърце.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button