ЛАЙФСТАЙЛ

Кристиан се развежда с Джулия, но вече е сгоден за новата и… СНИМКИ

Обратите в личния живот на Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София ден и нощ“, следват един след друг. След като наскоро стана ясно, че той и жена му Джулия, с която доскоро се кълняха в любов, се развеждат, ето, че в живота му вече има нова жена. Нещо повече – двамата дори вече са сгодени.

Мускулестият мачо явно не иска да губи време, а направо действа и дори е решен да заведе новата си изгора до венчилото.

„Със съпругата ми – фолкпевицата Джулия, в момента сме в развод. Чакаме сега да ни бъде определена дата за делото. От доста време не вървеше помежду ни, просто не гледахме в една посока. От 3 месеца сме разделени, а преди месец и половина съвсем случайно на улицата срещнах Дени от предаването „Един за друг“. Любовта ни пламна веднага и се събрахме под един покрив“, споделя пред „Уикенд“ той.

С бившата му житейска половинка пък си оставали в дружески отношения. И не било вярно, че са скарани и не си говорят. Двамата с Джулия установили, че не са един за друг и решили културно да се разделят.

Колкото до новата връзка в живота на Кристиан – той изрично уточнява, че не тя е станала причина за раздялата му с Джулия. В развода им нямало замесен трети човек. „Нямам представа, дали Джулия има нов човек до себе си. Сигурен съм, че ще намери точния човек – тя е много добро момче и заслужава да е щастлива“, казва мачото.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������