МИСТЕРИИ

Култови СНИМКИ отпреди години на Диана Димитрова запалиха пожар в мрежата

Диана Димитрова няма притеснение да се покаже такава, каквато е била преди години. Всъщност, голяма разлика с днешната й визия няма, освен, че са минали определена бройка години.

Реакциите на любопитните кадри в мрежата обаче, са повече от взривоопасни, защото сравненията са между актрисата и световноизвестната й колежка Анджелина Джоли!

„Преди рождения ми ден разглеждам спомени. Не съм от хората, които пазят вещи, но пазя снимки.

Имам най-различни места за съхранение, всъщност имам терабайтове със снимки…

Още не съм гледала филма “Барби’, но сега ще Ви покажа, че съм била Метъл-Барби. Също така и отличник на випуска в паралелка “Изобразително изкуство“. Също така, да не забравя и да Ви поканя във втория ми инстаграм, където споделям каквото ми хрумне и нямам нито една реклама. Предстои любопитна серия“, пише Диана Димитрова в скорошен пост, а фотосите, които показва, са повече от красноречиви.

„Ако не бях прочел „увода“… без капка съмнение щях да кажа, че това е младата Анджелина… приликата е поразителна… и никога нямаше дори и да помисля , че това е Диана – „тийн“… аплодисменти!“, гласи един от многобройните коментари под кадрите. А в друг се казва: „Анджелина Джоли пасти да яде, по-красиви от българките няма“.

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Култови СНИМКИ отпреди години на Диана Димитрова запалиха пожар в мрежата

ПРОЧЕТИ

Back to top button