ЗДРАВЕ

Куриозна случка по време на преглед при гинеколог

Тази случка, разказана от неназована потребителка в мрежата, разпали оживени дискусии. Някои твърдят, че е измислена, други смятат, че е напълно реална. Ето за какво всъщност разказва въпросната потребителка:

„Когато чух тази история, започнах да се смея така сякаш не можех и никой не можеше да ме спре. Главен герой в тази история е моя приятелка, която се записала за преглед при гинеколог.

 

Преди процедурата тя си пуснала душ, изкъпала се и се подсушила грижливо навсякъде, но не със своята хавлия. Тя просто не забелязала, че е взела хавлията на дъщеря си.

И ето я вече в кабинета на млад и остроумен лекар, която я кани да се настани в гинекологичното кресло. Оголва се тя, заема необходимата поза и лекарят застинал от учудване едва сдържайки смеха си. 

Но криво-ляво се сдържал и отронил само едно изречение: „Вие сте се подготвили за прегледа твърде сериозно“.

В този момент моята приятелка не успяла да разбере какво иска да каже докторът. Върнала се у дома и се захванала да пере.

И останала с отворена уста от изненада, когато взела хавлията на дъщеря си, с която се изтрила, преди да отиде на прегледа при гинеколога.

Цялата хавлия буквално блестяла. Тя веднага се сетила, че дъщеря ѝ си е правила експерименти с блестящи гримове. Едва сега приятелката ми разбрала, какво е имал предвид лекарят, когато ѝ казал, че се е подготвила твърде сериозно за прегледа. А когато си представила, какво е видял и си е помислил младият гинеколог, тя едва не се размазала по стената от смях…“ 

Разказът, който твърде много наподобява анекдот, се възприема  от читателите му доста разнопосочно. 

„Хахахаха! Но как така тя не е почувствала, вероятно има сърбеж от тези блестящи гримове“, съмнява се Ели.

„Това е някаква измишльотина. Ако тя се е изтрила наистина с такава хавлия, то лъскавият грим щеше да се ръси и на пода. А сега излиза така, че тя взела една голяма хавлия и чисто случайно с изтрила с това парче от нея, което е било нацапано с блестящ грим. Ето защо си мисля, че историята е измислаена.“

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button