РЕЦЕПТИ

Лорд Евгени Минчев: Данчето и Васко, като свалени от простор, Алисия със състрадателна рокля! И още + СНИМКИ


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

Алисия със състрадателна рокля

Роклята на Алисия изглежда като пътна карта, полята с кисело мляко. Ясни са контурите на съоръженията, но аз лично не виждам мотив за съображенията такова облекло да бъде изработено. Особено за жена със сценична репутация и интересни модни опити. Казано направо- най-добре да дойдат иглите и да съединят прорезите и луфтовете в горната част. Може да добавим една ножица, да пооправи дължината на ръкавите. Певицата изглежда не облечена, а сякаш омотана в това. Съмнявам се в практичността на дрехата а дали няма да се стопи по време на химическо чистене, също не мога да отговоря. Виж, ако беше в черно, този дизайнерски опит щеше да ми хареса, бялото предизвиква лека състрадателност, която госпожата не заслужава.

Малкоданска и много Станкулова…

Три красиви дами, едната от които непозната за мен, трептят в различни цветови вибрации. Гери Малкоданска „препоръчва“ зеленото, с което аз бих боядисал домашен трактор или Лада. Роклята може би е красива, но в общия потоп от текстил и цвят, тя седи като стълб на някаква сърдитост а това я прави скучна. Огромна е чантата, с която Малкоданска е преценила да се яви, както и не се връзва с нищо по нея. Може би освен с роклята на непознатата за мен дама вляво, която рокля може да си вземе неплатен отпуск. Никол Станкулова се приближава до представата ми за елегантност. На нейно място бих пренебрегнал бялото сако, отнемащо огромна част от инак приличната сребриста рокля. Защо си мисля, че тези момичета могат да сложат по една шапка. Английската кралица го правеше, защо не и те.

Кристияна облечена в Шуберт

На този изключителен фон изпъква красивата рокля на мис България- Свят 2022. Кристияна Йорданова показва вкус и въображение, с което винаги се е славила. Този път екзотичната тръстика зад нея се проявява като съюзник на цвета, който намирам за благ и не надменен. Роклята звучи в красива музикалност и ако мога да  я сравня с произведение, то това ще бъде Опус 100 от Шуберт. Позовавам се на струнният инструмент от триото, който води в тържественост и благоговеене. Кристияна позира величествено а онова, което облеченото разкрива е чудесна приказка за познавачи.

Филева, можете и повече!

Остро и с двеста километра в час, влиза това деколте в погледа. Липсва само една педея разстояние, за да разкрие то още женско великолепие, но е добра новина, че е спряло точно там. Тази рокля изглежда като поръсена с галета от стъкълца и после пържена на бавен огън. Бляскава и необичайна, тя лъщи като дъно на тиган, в което са правени кулинарни експерименти от кайма. Необяснимите прорези по ръкавите, деколтето, каишката около врата, ме карат да мисля, че това е първият модел в живота на Пако Рабан, който е оставен край някой кашон и отдавна забравен. Да, липсва малко пластмаса, използвана при Пако,  но може да си я въобразим.

Данчето и Васко, като свалени от простор

Като гоблен от социалистическо читалище са ми тези цветове. И то цветове какви- сякаш дъжд е плющял върхи тези дрехи, особено на Йорданка Христова. Цветовете са размити, неясни, допускам че са прани на обществена пералня със сходни по колорит неща. С много снизхождение трябва да се подходи към роклята, която в очите ми изглежда на мораво-сини петна. Така щото, този плат май е ял бой а Данчето дали подобно на една италианска доня е тъпкала червено грозде за вино. При господин Найденов нещата са доста по-сложни. Панталонът прилича на нощница, на която са отнели горнището. Шалът до известна степен сваля това напрежение, но и той изглежда като дошъл от друг спален комплект. Кривачка злато се е разположила в очакване на по-добри дни в деколтето .

Източник: Вкусни Кулирнари Рецепти

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button