ОБЩЕСТВО

Министър Весела Лечева вдига сватба

Служебната министърка на спорта Весела Лечева най-вероятно скоро ще има повод да черпи. Шампионката по стрелба вече планирала сватбата на сина си Мартин, издават хора от нейното обкръжение.

Наследникът на Лечева е от брака ѝ с бизнесмена Манол Велев, който почина през март 2022-ра след 15 години, изкарани в кома.

32-годишният Велев-младши е сериозно обвързан с красивата блондинка Ана-Мария, с която са двойка от повече от 5 години.

Той завърши икономика в Женева заедно с децата на световния елит, а в момента се развива в сферата на строителството. Младежът е наследник на цялата бизнес империя на баща си и е поел изцяло управлението на повечето от фирмите му, в които собственичка е и неговата майка.

Бъдещата свекърва е дала благословията си на младото семейство отдавна и нямала търпение Ана-Мария официално да стане част от семейството и двамата с Мартин да я дарят с внучета. От снимките на двойката в социалните мрежи се вижда, че са запалени по пътешествията и обикалят света непрекъснато. Въпреки че Весела навремето настоявала синът ѝ да остане да живее в чужбина, Мартин не се вслушал в думите ѝ и се върнал у нас, а в момента с годеницата му са се потопили в разкоша на ново жилище. В спорта също не тръгнал по пътя на майка си и изобщо нямал влечение към пушките, но за сметка на това пък се изявявал любителски на тенис корта.
Красивият Велев-младши е сред най-желаните богаташки синове в родния хайлайф, но никога не е дружал с известни жени. Предпочитал по-скромни и естествени девойки за свои партньорки, а преди да срещне голямата си любов Ана-Мария, също имал няколко сериозни връзки. Мартин не обича светските изяви и не се появява нито по партита, нито по заведения в България.

За последно бе засечен от репортери на погребението на своя баща през март тази година. Траурната церемония се проведе на Боянските гробища и периметърът бе „почернял“ от охранители. До опелото не се допускаха никакви външни лица от гардовете, които пазеха семейството на Велев. Бизнесменът издъхна след 15 години в будна кома след покушението, което го застигна през 2007 г. Фактическият извършител на убийството така и не бе открит и осъден. Лечева похарчи милиони левове, за да спаси съпруга си, но безуспешно. В последните години тя се събра да живее на семейни начална с бившия шеф на НОИ Сотир Ушев, с когото станаха и кумове на своите приятели Мая Манолова и Ангел Найденов.

ПРОЧЕТИ

Back to top button