ОБЩЕСТВО

Мрежата гърми: “Наср*ха“ Кирил Петков в центъра на София, той избяга заради неудобен въпрос

Преди дни в София се проведе поредният Панаир на книгата, в който взеха участие десетки издателства и поети. Културното мероприятие е било посетено и от бившия премиер Кирил Петков.

Съпредседателят на ПП обаче едва ли е очаквал да бъде посрещнат по този начин.

От кадри, качени в социалната платформа „ТикТок“ се вижда как Александър Урумов, зареден с микрофон, напада Петков, а причината е истанбулската конвенция.

Видеото е озаглавено: „Как Киро си тръгна насран от Панаира на книгата“.

„Чели ли сте, че там има джендър определение, в което ясно се казва, че полът е социална категория. Чели ли сте го това?! Аз микрофона няма да ви го дам. Аз съм я чел и се радвам, че не сме я приели, аз съм я прочел“, казва човекът на сцената, визирайки Истанбулската конвенция.

Докато говори, Кирил Петков моли за микрофона, но след отказа, който получава, решава да си тръгне, махайки на публиката.

Междувременно гостите снимат с телефони, а някой крещи, че ще ни станат много „педалите“, ако я приемем.

А ето и какво е описанието на клипа, в канала на @bularian.nationalism – „Кирил Петков на Панаира на книгата оня ден. Докато се мота, отчитайки дейност покрай книгата с безглутенови рецепти на жена си, се натриса на представяне на книга против джендърите.

Остава открит въпросът – чел ли е Киро Канадата Истанбулската конвенция, която иска приоритетно да гласува Парламента?

Видеото ми го прати познат да се посмеем, а Александър Урумов го прави Киро за смях.“

@bulgarian.nationalism „Кирил Петков на Панаира на книгата оня ден. Докато се мота, отчитайки дейност покрай книгата с безглутенови рецепти на жена си, се натриса на представяне на книга против джендърите Остава открит въпросът – чел ли е Киро Канадата Истанбулската конвенция, която иска приоритетно да гласува Парламента? Видеото ми го прати познат да се посмеем, а Александър Урумов го прави Киро за смях.“ взето от @Карлос Контрера ♬ original sound – Български национализъм

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button