ЛЮБОПИТНО

Най-верните приятели: Тези 4 зодии ще отнесат тайните ви в гроба!

Ако се чудите дали се обградени с добри приятели, лесно може да проверите това. Има някои, които се отличават с дискретност и емпатия, както и… зодиакален знак.

Можете да бъдете напълно сигурни в тях, защото те ще отнесат тайните ви в гроба. Не обичат да клюкарят, държат на думата и обещанието си, не разпространяват лична информация.

Можете спокойно да им се доверите. Вижте кои са те, според „Times of India“:

Скорпион
Много лоялни, честни и почтени хора са, затова никога няма да нарушат обещанието, което са направили. Можете да им вярвате, хора на честта са и държат на думата си. Няма да издадат тайната ви, защото знаят какво е и самите те имат много тайни, които държат да бъдат пазени. Те са мистериозни хора, но наистина може да разчитате на тях.

Дева
Това са отговорни хора, на които може да се доверите и да разчитате. Те са сериозни и няма да ви предадат. Много добри са в пазенето на тайни и рядко издават каквато и да е информация на хората около тях. Освен това, Девите са много добри в решаването на проблеми, и дори могат да ви помогнат, ако нещо ви мъчи. И няма да кажат на никого за това.

Лъв
Може да разчитате на Лъвовете. Тези зодии са мили и щедри. Ще са до вас и ще ви подкрепят. Държат много на приятелите си, помагат им и винаги са им опора. Затова, не биха нарушили думата си и не биха рискували приятелството. Неслучайно са и много популярни в компанията – всеки знае, че може да им се довери и да поиска помощ. Не издават тайни.

Риби
Те също са мечтаните приятели. Изключително много ви подкрепят, насърчават и са състрадателни. Може да им се доверите и да разчитате на тях. Когато някой им каже тайната си, те ще я пазят завинаги. Наистина уважават личното пространство на другите и държат на думата си. Не обичат клюките. Чувствителни и емоционални зодии, които винаги помагат. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

ПРОЧЕТИ

Back to top button