ЛАЙФСТАЙЛ

Неочакван обрат! Радост Драганова се връща на екран, а Гала… СНИМКА

Водещата на „Мармалад“ Радост Драганова се завръща на малкия екран с ново телевизионно предаване, но не това е единствената новина около нея. Подробностите ще ви смутят, меко казано.

Оказва се, че амбициозната брюнетка ще води формат, който поразително много напомня на този, който водеше колежката й Гала преди повече от 15 години.

В момента тече записването на желаещи за участие в шоуто, което ще променя външността на хората.

Форматът ще се казва „Моето ново аз“ или поне това е работното му заглавие, пише „Уикенд“.

Кандидатите могат да бъдат както мъже, така и жени. Те трябва да опишат себе си в кратко видео, да напишат мотивацията си за участие, да изпратят снимки на лице и в цял ръст по бански и да споделят, ако имат съпътстващи заболявания. В проекта могат да участват само пълнолетни жени и мъже.

„Постигането на новата визия ще бъде напълно безплатно, а телевизионен екип ще проследи пътя към реализиране на желаната физическа трансформация“, разясняват под видеото на Драганова от екипа на клиниката, която ще оперира и трансформира избраните за участие. Интересното е, че видеото е качено само 4 дни преди крайния срок, т.е. явно срокът за записване е бил по-малко от седмица. Най-вероятно предаването ще бъде записано през есента и зимата, а ще бъде излъчено през пролетта на 2023 г., но от bTV все още няма официално потвърждение за новия формат, се казва още в изданието.

Припомняме, че „Мармалад“ спря през март месец. То се задържа много години в ефира на bTV като Радост бе и продуцент на предаването, което преди да спре не се радваше на голям интерес. В него брюнетката си партнираше с актьора Иво Аръков, който едва ли ще намери място в новото шоу.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button