СВЯТ

Неочаквана новина гръмна около Шарън Стоун, актрисата призна, че… ВИДЕО

Напук на масивния инсулт, стигмата около остаряването и фактът, че са я зарязали заради липсата ѝ на ботокс, Шарън Стоун грее от корицата на септемврийския брой на Vogue Arabia. Актрисата сменя няколко визии, в които доказва, че всъщност естествената красота е най-хубавият грим, възрастта наистина няма значение и трудностите в живота могат да бъдат преодолени чрез вярата в себе си и постоянната борба. 

64-годишната Стоун, която стъпва в Холивуд преди цели 40 години и се превръща в една от най-известните и харесвани дами в киното, не смята да забавя темпото както в професионалния, така и в личния си живот. Тя позира в няколко прекрасни тоалета на луксозни марки като Zuhair Murad, Dolce & Gabbana, Elie Saab и Valentino.

  

Заставайки пред обектива на Нима Бенати, двете корици на Стоун са като истински цветни творения. На един кадър тя носи синя рокля на Zuhair Murad с искрящо бродиран корсаж и широка пола. Докато повдига долната част на тоалета, актрисата показва и обувките си – чифт лъскави токчета от Zuhair Murad със заострени върхове. Те осигуряват прекрасния завършек на роклята, допълвайки блестящите метални акценти върху нея. 
 
На втората снимка Шарън е облечена в прекрасна жълта рокля от Dolce & Gabbana с обемна пола, корсаж с открити рамене и дързък силует до бедрото. В придружаващата фотосесия я виждаме в още няколко невероятни модни творения, включително червена дълга рокля, черна прозрачна рокля, върху която са закачени стотици пера, допълнена с пернат ореол, черно флорално палто, комбинация от черен панталон, розова блуза с V-образно деколте и розова пелерина, както пухен шал, който закрива тялото на актрисата, докато тя се настанила удобно върху дивана у дома. 
 

В интервюто Шарън говори за различни теми, включително остаряването, използването на ботокс и филъри, движението #MeToo и личния си живот.

Разкрива, че дори в пика на кариерата си, е била третирана по ужасяващ начин от мъжете в Холивуд, като един режисьор е отказал да я включи в сцените си, ако не седне в скута му. Тя също така казва, че е била посъветвана да спи с един от колегите си, за да може да се създаде по-добра химия между двамата на екрана.

Въпреки неуспехите и това, което Стоун нарича „много странно време в света“, тя казва, че сега жените могат да имат повече власт, отколкото преди. Именно затова, заедно с няколко приятелки, решават да поемат творчески рискове, като в момента актрисата пише втората си книга. „Вече съм завършила 190 страници и току-що наех редактор, който да доукраси историята и да я довърши“, споделя Шарън.

Освен това, актрисата отново се е захванала с рисуването, след като си създава студио по време на изолацията. Работила е до 6:30 сутринта върху своето изкуство преди интервюто пред Vogue. Тази есен се подготвя и изложба на нейните картини от абстрактния експресионизъм. Очаква се събитието да се проведе в Швейцария, а на показ да бъдат изложени 50 от творенията на Стоун.

Попитана за живота в Ел Ей с три момчета, актрисата изненадва всички с отговора си, казвайки „Вече имам четири“. Признава, че е осиновила още едно дете по време на пандемията от коронавирус, чийто родител е починал. „Това е приятел на сина ми и той дойде да живее при нас, когато баща му почина“, разказва Стоун.

Пътят към майчинството обаче не е никак лесен. В публикация в социалните мрежи, Шарън призна, че е претърпяла общо 9 аборта през живота си. „Мисля, че щях да имам повече деца, ако имах партньор“, казва тя.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button