ЛАЙФСТАЙЛ

NEXT BASKET с отлични резултати в тестовете за скорост на Google

Платформата за изграждане и управление на онлайн магазини на NEXT BASKET, с нейните усъвършенствана микросървисна архитектура и технологии за оптимизация на скорост, получи перфектните 100% на теста за скорост Google.

Тестваният уебсайт е sasaki-shop.com – първият онлайн магазин, използващ платформата на компанията.

Един бърз уебсайт може да има значителни ползи за бизнеса, включително подобрено потребителско изживяване, класиране в търсачките и ръст на приходите.

Така вградените техники за оптимизация помагат на бизнеса да достигне до по-голяма аудитория и да подобри резултатите от своето онлайн присъствие.

Технически аспекти на теста и техники за оптимизация

Тестът за скорост на зареждане на Google е полезен инструмент, който може да оцени скоростта на зареждане на уебсайта и да предостави информация за нуждите му от оптимизация.

За бизнеса бързият уебсайт е от решаващо значение за подобряване на потребителското изживяване, класирането в търсачките и цялостния ръст на приходите. Проучванията показват, че дори едносекундно забавяне във времето за зареждане на уебсайта може да доведе до значителен спад в броя на прегледите на страниците, удовлетвореността на клиентите и приходите.

За да се постигне по-бързо зареждане на уебсайта, бизнесите трябва да прилагат различни техники за оптимизация, като например оптимизация на изображенията, кеширане и минимизиране на времето за реакция на сървъра.

Всички тези технологии са вече интегрирани в платформата на NEXT BASKET, което се доказва и с последно проведения тест на sasaki-shop.com, а именно 100 от 100 възможни точки.

В допълнение е важно да се спомене, че бързият уебсайт може да намали и процента на отпадане на потребители, който се отнася до процента на посетителите, които напускат уебсайта, без да взаимодействат с него. Високият процент на отпадане е сигнал за проблем към търсачките,който може да има негативно отражение върху класиранията на сайтовете.

С помощта на усъвършенстваните инструменти за оптимизация в платформата за онлайн магазини на NEXT BASKET, собствениците на онлайн магазини могат да намалят процента на отпадане и да подобрят класирането си в търсачките, което ще доведе до повече органичен трафик и доволни клиенти.

Ново поколение електронна търговия с NEXT BASKET

Тестът за скорост на Google е основен инструмент за оценка на производителността на уебсайта и оптимизирането му за по-добро потребителско изживяване, класиране в търсачките и увеличаване на приходите за бизнеса.

100-процентовият резултат на платформата за онлайн магазини на NEXT BASKET в теста демонстрира способността на платформата да предоставя бързи и адаптивни уебсайтове, които могат да подобрят репутацията на онлайн бизнесите.

Нещо повече – скоростта на зареждане на магазините на платформата не се влияе от техния размер, брой продукти или брой езикови версии. Така тя се превръща в ново поколение решение както за малки и средни, така и за големи бизнеси, които търсят най-сигурния път към своите потребители в интернет.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������