Филми и Сериали

Огън изпепели главния US завод, снабдяващ Украйна със снаряди СНИМКИ Онлайн информация и резюме

Пожар е избухнал в едно от предприятията на американския военно-промишлен комплекс в Скрантън, Пенсилвания, съобщава Atlas News.

„Заводът за боеприпаси Scranton Army Ammunition Plant е в челните редици на многомилиардния план на Пентагона за модернизиране и ускоряване на производството на боеприпаси и оборудване не само за подкрепа на Украйна, но и за подготовка за потенциален конфликт с Китай“, пояснява медията.

Местните жители активно публикуват в социалните мрежи кадри от силен пожар на територията на предприятието: вижда се стълб гъст черен дим.

Заводът произвежда артилерийски и други боеприпаси за американската армия, компанията е собственост и се управлява от Dynamics-Ordnance and Tactical Systems, тя е един от най-големите производители на 155-мм снаряди в САЩ; западните страни активно доставят такива боеприпаси киевския режим.

 

The post Огън изпепели главния US завод, снабдяващ Украйна със снаряди СНИМКИ appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Огън изпепели главния US завод, снабдяващ Украйна със снаряди СНИМКИ представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Огън изпепели главния US завод, снабдяващ Украйна със снаряди СНИМКИ Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Огън изпепели главния US завод, снабдяващ Украйна със снаряди СНИМКИ Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button