ОБЩЕСТВО

Още никой не знае: Слави е покрусен, съдбата с нов удар. Борят се за живота на неговия зет

Мъжът на сестра му Петя едва оцелял след тежка пневмония

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се е разминал на косъм с фатален край заради тежка пневмония.

По ирония на съдбата Владимир Трифонов всъщност е лекар пулмолог, но точно белодробно заболяване станало причината самият той да бъде пациент на болница.

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия – Петя Трифонова, живеят в луксозно жилище. За многогодишната си лекарска практика пациентите му нямат спомен Владимир някога да е отсъствал, освен по време на отпуските си.

Но заради тежкото си заболяване, покрай което се стопил почти наполовина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Слави Трифонов е сред доверените му хора. Не е тайна, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра Петя и нейното семейство. Именно на Владимир Трифонов чалга политикът се доверявал за някои от здравословните си проблеми, които в последно време са се обострили сериозно и са причината лидерът на ИТН да се укрива в строго охранявания си палат на 5 етажа в „Бояна“. Там той е под 24-часово докторско наблюдение от специалисти, които са и негови приятели.

Милионерът от Учиндол от години угажда на семейството на сестра си и се отнася щедро към тях. За последното десетилетие роднините му са обиколили почти цялото земно кълбо, като са пътешествали и до някои от най-отдалечените и екзотични кътчета по света. Скъпите воаяжи, които си позволяват, не могат да бъдат покрити само с техните заплати. Докато зетят на Слави прибирал по-солидна заплата от болницата, сестра му вземала едва 900 лева, тъй като е рентгенова лаборантка. С подобни суми е невъзможно човек да пътува по няколко пъти годишно до Тайланд, Дубай, Виетнам и редица други. Често на пътешествията с тях лети и майката на Дългия – пенсионерката Здравка, която е носена от него на ръце.

Трифонов спонсорирал и чужбинското образование на своя племенник Теодор, който е спряган за наследник на богатството му. За момента обаче младежът не работи нито във фирмите на вуйчо си, нито някъде другаде, а запълва времето си с разтуха и висене из оборотните столични заведения.
За поредна година чалга политикът отказа да декларира недвижимото си имущество и спестяванията си пред КПКОНПИ, като се оправда, че си бил платил глобата за това, че е нарушил закона. Така мистерията около истинското му богатство продължава да бъде все така неразгадана.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

ПРОЧЕТИ
Close
Back to top button