ОБЩЕСТВО

Откриха тялото на Дмитрий Чебан, който изчезна в морето край Созопол

Снимка Пиксабей

Съобщиха новина за изчезналия мъж в морето край наш плаж.

Тялото на 38-годишния Дмитрий Чебан, който изчезна безследно в морето на 2 септември, е било открито преди час, съобщи съпругата му Надя Чебан. Трупът е локализиран с технически средства в скалите на километър от плаж „Смокиня“ край Созопол. След минути водолази ще започнат акция по изваждането на тленните останки, пише „Флагман“.

Надя Чебан е разпознала тялото от снимките, които и предоставили водолази. Заради бурното море обаче те не са успели да го извадят. Около 13 часа отново ще се пробват, за да може съпругата му поне да се сбогува с него. 

Двамата влезли да плуват от неохраняемата зона на плаж „Смокиня юг“. Изведнъж изчезнали, разказа Надя Чебан, която е една от известните гримьорки в Бургас. 

В събота сутринта изплува тялото на Данила, братовчед на Надя, но от съпруга й нямаше и следа, а отчаяната жена проведе безпрецедентна акция по море и суша, за да го намери. Включиха се десетки доброволци. Някои от тях бяха много смели и дори бурното море не ги отказа. 

До последно Надя не губеше надежда, че може да е оцелял и на бедства някъде. За съжаление, днес узна жестоката вест. Дмитрий е определян за изключителен човек, грижовен баща на малко момиченце и любящ съпруг. 

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button