ОБЩЕСТВО

Пълнолуние в Риби на 10 септември – не бива да бързаме

През новия месец септември ни очаква едно интересно пълнолуние на 10-о число – в знака на Риби. Енергията му е скрита, мъглява или може би просто неописуема.

Това пълнолуние се случва точно ден, след като Меркурий е станал ретрограден. Това създава и силна космическа енергия, която може да се почувства като хаотична и объркваща.

Възможно е някои хора да се чувстват по-напрегнати, неспокойни, да не знаят в каква посока да продължат.

Сега е моментът да се освободим от водопада от мисли, от опитите да осмислим всичко в живота ни. Вероятно отговорите или посоката, които търсите, няма да дойдат от обмисляне на нещата, а от усещането им. Когато оставим всичко за миг и позволим и на сърцето да почувства, тогава ще бъдем ориентирани в правилната посока.

Пълнолунието в Риби може да извади на преден план минали проблеми, стари рани или неща, които сме се страхували да погледнем. Опитите да контролираме или насилваме събитията няма да проработят под тази енергия на това пълнолуние. Вместо това трябва да оставим нещата да се случат без нашата намеса.

Пълнолунието в Риби носи също енергия, която помага да повишим интуицията си. Марс, планетата на действието и енергията, също се активира при това лунно събитие, което може да ни направи по-мрачни, чувствителни, обидчиви.

Енергията на Марс също може да бъде непостоянна, да подтиква към прибързване, да прави вероятността към инциденти по-голяма и твърде напрегната за вземане на решения, така че внимавайте да не попаднете в тези модели на мислене и действие. Но енергията около пълнолунието в Риби ни напомня да не бързаме, да слушаме и да намерим своята тишина.

Както знаем, Риби е последният от 12-те зодиакални знака и представлява края на един кръговрат. Това пълнолуние може да доведе до крайна или кулминационна точка на цикъл, върху който работим.

Например – време е за събиране на плодовете на нашия труд, затваряне на проект, върху който сме работили. Вселената ще бъде щедра с нас.

Луната ще освети нашите нужди. Моментът е подходящ за емоционално и физическо освобождаване. Да направим някои положителни малки промени във външния си вид, да свалим старата си кожа.

Важно ще бъде да се пазим от конфликти в любовта, но това не означава, че не бива да изразяваме мнението си.

ПРОЧЕТИ

Back to top button