ЛЮБОПИТНО

Павел Глоба: Грандиозни промени за 3 зодии през септември

Известният астролог Павел Глоба представи хороскопа си за септември.

Прогнозата му ще позволи на представителите на целия зодиакален кръг да разберат какво да очакват от първия месец на есента.

По думите му, някои ще трябва да посветят повече време на семейството, за други пък кариерата ще бъде на първо място.

Два знака от Зодиака ще трябва да вземат важно решение до края на август, което ще промени живота им.

Причината – позицията на Уран, която е най-противоречивата планета.

На 3 зодии пък им предстоят грандиозни промени през септември, казва специалистът. Ето кои са те: 

Овен

През септември Овните ще започнат да се замислят за стойността на отношенията с любимия. Много представители на знака ще поискат да направят нещо хубаво за половинката си.

Астрологът съветва да не участват в публични мероприятия с употребата на алкохол. По това време много хора ще бъдат раздразнителни и агресивни, което може да доведе до големи неприятности за Овните.

Септември ще бъде идеален период за почивка или бизнес пътуване. Смяната на обстановката ще бъде само от полза.

Телец

Телците не трябва да започват работа по нови проекти през този месец. По-добре е да отделят време за завършване на започнатите по-рано неща, което ще им позволи да получат голяма изгода и удовлетворение от собствените си постижения и резултати.

През септември представителите на знака е по-добре да заложат на собствените си сили, таланти и финансови възможности. Външната помощ само ще намали печалбите им наполовина.

Астрологът препоръчва да се откажат от публични събития и бизнес пътувания. Това не е най-доброто време за повишена активност. Важно е да избягват ненужното напрежение и стрес.
 

Близнаци

Близнаците е най-добре да посветят месеца на себе си и общуване със семейството. Астрологът препоръчва да оставят работата и бизнеса си на заден план и да се заемат с домашните дела.

Добре е и да избягват общуването с неприятни хора, клюки и конфликти. Най-идеалното решение би било да си вземат почивка и да я прекарат в компанията на любимите си хора.

Рак

През септември на Раците ще им бъде много лесно да комуникират с околните, възможни са и нови запознанства.

Този период ще бъде благоприятен за оформяне на различни документи. Положителни емоции за представителите на знака ще донесе общуването с близки и приятели.

Необвързаните Раци могат да погледнат на познат човек с други очи. Може би наблизо има човек, който изпитва симпатия към тях. Въпреки това обаче Глоба казва, че не трябва да очакват сериозни промени в личния живот. 

Лъв

Дали месецът ще е успешен, до голяма степен ще зависи от самите Лъвове. Най-важното е да се настроят за продуктивна работа и да се опитат да изградят отношения със света около тях. Това ще им позволи да получат максимални ползи, както и да избегнат проблемите.

В случай на възникване на конфликти в семейството или на работното място, за представителите на знака е важно да предотвратят по-нататъшното им развитие.

Благодарение на опита си те ще могат да постигнат добри резултати в работата или бизнеса. Важно е ясно да дефинират целите и да вървят към тяхното постигане.

Глоба препоръчва още да се откажат от големите покупки до края на годината и да не взимат заеми.

Дева

Звездите съветват Девите да се доверят на интуицията си и да не вслушват във външни съвети. Не трябва да предприемат рисковани стъпки и да се забъркват в съмнителни финансови сделки. До втората половина на месеца е по-добре да не правят големи покупки.

През септември е препоръчително да не започват нови неща, да сменят работата или сферата си на дейност. По-добре е да посветят това време на себе си и половинката си.

И още нещо – ще се наложи да забравят за желанието си да свършат всичко наведнъж и да бъдат първи във всичко.

Везни

Всички бизнес проекти обещават да донесат добра печалба на Везните. През този период не трябва да се притесняват от професионални промени. Ще успеят да решат всички случаи, които са им пречили да продължите напред.

Натрупаните през месеца сили и финансовите средства в бъдеще ще им помогнат да направят голям скок напред.

Астрологът препоръчва на представителите на знака да не се страхуват да направят крачка напред в интимните дела. А ако има конфликти в съществуващите отношения, по-добре първо да започнат с решаването им. 

Скорпион

Септември ще бъде месец за промяна. Самите представители на знака също ще се държат различно. В резултат на спонтанни и необмислени действия успехите могат да бъдат заменени от неуспехи.

За да постигнат нечие разположение, ще се наложи да покажат романтична си природа. Това е добър момент, за да се разкрият.

В работата е по-добре да избягват интригите и конфликтите, в противен случай има риск да се окажат виновни.

В началото на месеца не трябва да планират нови проекти. Възможни са изгодни запознанства. Глоба казва още, че през месеца Скорпионите трябва да се откажат от големи придобивки. 

Стрелец

Стабилност и сериозност във всички сфери на живота очакват Стрелците през септември. Представителите на знака може най-накрая да решат да формализират връзката с партньора си, само че преди това трябва да се уверят, че той наистина им подхожда по всички критерии.

През месеца ще се открият много нови възможности и нещата ще се подреждат учудващо лесно. Трябва да действат решително и упорито и смело да поемат инициативата в свои ръце.

Козирог

Представителите на този знак ще постигнат големи успехи. За това ще им помогнат усилията, отговорността и упоритата работа. През този период всичко ще се развива така, както искат: кариерата им ще върви нагоре, бизнесът им ще се развива успешно.

Очаква ги и благоприятно време в любовната връзка. Неомъжените жени Козирог трябва тактично да намекнат на партньора си за необходимостта от сериозна стъпка, а ергените да проявят своя интерес.

Водолей

Павел Глоба съветва Водолеите да се фокусират върху най-важните неща. Това ще им позволи да успеят в бизнеса и да постигнат очаквания резултат. Най-доброто, което могат да направят, е да се придържат към плана си.

Месецът ще бъде изпълнен със значими събития: кариерно израстване, финансов успех, подкрепа от влиятелни хора.

През септември необвързаните представители на знака ще могат да уредят личния си живот. Съществува обаче риск любовните отношения бързо да им омръзнат. Във всеки случай е важно към въпроса да се подходи отговорно.

Риби

Семейните Риби ще се радват на спокойствие и хармония в брака. Представителите на знака ще могат да се концентрират върху работата, кариерата и други въпроси, които могат да им донесат материални ползи.

Септември ще е период, в който ще успеят да разгърнат максимално своя потенциал, да постигнат материален успех и да се почувстват горди от себе си. Трябва обаче да се пазят от завистта на недоброжелатели и да не привличате излишно внимание към себе си.

Необвързаните представители на знака ще трябва сами да станат инициатори в отношенията с противоположния пол. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button