ЛЮБОПИТНО

Пет мъжки имена привличат като магнит щастието и успеха

Влияе ли името на човек върху съдбата му? Все още е популярно мнението, че името трябва да се избира много внимателно, тъй като съдържа мощен енергиен поток.

Изборът на родителите трябва да помага на детето да поддържа естественото си емоционално състояние, а не да му противодейства. Очевидно на първо място се взема предвид как звучи името.

Ако искате синът ви да има мек и спокоен характер, тогава обърнете внимание на умалителни имена с нежно звучене.

Увереният и целеустремен мъж е придружен от подходящо силно звучащо име. В бъдеще е важно самият човек да обича името си и да го чувства като част от себе си.

Владимир е популярно старославянско име. Значението му е известно за повечето хора- „притежаване на света“. Но не го приемайте буквално.

Частицата „мир“ тук не означава територия, а липса на конфликт. Името ще даде на човек такива качества като добро чувство за хумор, решителност, благородство и трудолюбие.

Владимир работи упорито и продуктивно, но ако работата му не бъде оценена, той умело ще се защити.

Александър е модерно и често срещано име, което отдавна се е превърнало в символ на смел и дори войнствен характер. Известно е, че много велики командири са носили това име.

От детството Александър има лидерски качества и е в състояние да постигне голям успех в бизнеса, който харесва.

Леонид е гръцко име. Мъжете с това име имат доста противоречив характер и умело съчетават хумор и лекота със силни лидерски качества и сериозност.

В бъдеще Леонид обикновено се проявява като отличен семеен мъж и отговорен работник. Но ако често е придружен от неуспехи, той е в състояние да придобие лоши навици.

Михаил означава „кой е като Бог“ на иврит. От детството си има послушен и спокоен характер.

В зрелите си години Михаил се отличава с уравновесеност, отдаденост на много интереси и успех в повечето от тях. Основният проблем на Михаил е негодувание и отмъстителност, които могат да попречат на измерения му живот.

Николай – от детството си са истински „победители“. Те са надарени с творчески, предприемачески таланти и работят активно в тези области.

Николай знае как справедливо да оцени способностите си, почти невъзможно е да го измамиш. Има прекрасно чувство за хумор, любов към живота и чар, пише „Актуално“.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button