СВЯТ

Появи се черна прогноза за още 8 години война в Украйна

Украйна ще спечели войната с Русия, но й предстои труден път. Зимата няма да бъде катастрофална, но в някои региони се очакват проблеми.

Това е заявил финалистът от „Битката на екстрасенсите“ Роман Шептицки в интервю за „УНИАН“. Според неговите думи, ситуацията ще се различава по региони, като в югоизточната част на страната ще има проблеми с електричеството и газа.

„Хората вече са помолени да се евакуират (в югоизточните райони – бел. ред.). Иначе аз не виждам сериозни проблеми в цяла Украйна. Няма да има глад“, отбелязва той.

Шептицки добавя, че окупаторите ще отмъщават на Украйна за всяко поражение във войната, а заплахата от мини и терористични атаки ще „надвисне“ над редица региони. В опасност са Хмелницка, Лвовска, Ривненска, Ивано-Франковска, Виницка, Полтавска област и Киев. Освен това северните райони ще страдат от обстрели.

„В Украйна може да има сътресения в продължение на три до осем години. Но това не означава, че през цялото това време ще има активни военни действия. Ние отчаяно се нуждаем от помощта на света, от този заем. Тогава ще имаме всички възможности да затворим небето и да се отървем от въздушните тревоги. Засега мога да кажа, че Украйна със сигурност ще спечели“, подчертава той.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button