ОБЩЕСТВО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов: Срам ме е, че съм бил в Изпълкома

кадър: Диема спорт

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна с коментар пред Sportal.bg след загубата с 0:2 на „белите“ от ЦСКА – София.

Босът на най-стария столичен клуб призова шефа на Българския футболен съюз Борислав Михайлов да „удари силно по масата“. Стефанов добави, че се срамува, че е бил член на Изпълнителния комитет на централата, допълва Спортал.

„Гледах мача, вие гледахте ли го? Искам да попитам този Кашай, Касай, Масай, кьорав ли е? Може ли топката да се върне от защитник на ЦСКА и да дадат засада? Къде го има това? В кой правилник? Казвам ви – няма да се спра, докато некадърници като Чинковци, Минковци и Сватби не ги изхвърлят от българския футбол! Стига глупости! Това е пълна п******тия! Никога не съм очаквал такова нещо. Срам ме е, че съм бил в Изпълкома! Срам ме е, ако не се вземат мерки. Ако тези хора не се изхвърлят от съдийството, ще намерим начин да се оправим.

Виждате, че се стараем с футболни средства да направим нещо в Славия, те се чудят как да ти отрежат главата. Бамба за колко картона беше, скача върху наши футболисти, рита и никой не дава нищо – един картон няма. Мачкаха Галин Иванов, стъпваха върху него, грозна работа! Отвратен съм! Убеден бях, че ще има издевателства, но не очаквах да е такъв тежък караминьол. Това е ограбване и ако Боби не се вразуми и не направи нещо…

Естествено, че ЦСКА има пръст за днешния мач, кой да има пръст? Турицов му откъсва главата на нашия, фаулира го, не му показва и жълт картон, а той е за червен. А засадата – има ли я? Когато остава сам срещу вратаря. Какво значи това? Марш! Марш! Ядосан съм много! Всяко търпение има някаква граница. Преди това ни поряза Сватбата. Това е кощунство! Безобразие! Сега идва мач с Левски, после с други – представям си какво ни чака. Борислав ако не направи нещо, ще бъде срам за футбола изобщо!

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button