ПОЛИТИКА

СДС изригна мощно срещу Промяната заради грозна кражба

СДС обвиниха “Продължаваме промяната” в кражба на песните им. Причината – днес при откриването на кампанията си в Пловдив, партията водена от Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, използвала парчета, звучали по митингите на СДС.

“Продължаваме промяната” откриха кампанията си в Пловдив с песните от сините митинги на СДС. С този жалък опит за кражба на историята на най-старата дясна партия, която промени България, харвардските “остапбендеровци” за пореден път доказаха, че не са промяна, а пълна подмяна”, пише в позицията на СДС.

“Момичета и момчета, за да заприличате поне малко на СДС, трябва да създадете своя история и свои песни, да пълните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика! Трябва да направите нещо значимо и важно за България, а не да се кичите и крадете чужди постижения”, посочват още сините активисти.

„За 6 месеца вие доказахте, че освен кухи фрази, хаос и кризи, друго не носите. Стилът ви на “марокански скакалци” в политиката носи опустошение, а не промяна. Спрете да крадете чужда история и започнете да пишете ваша, но такава, че да сте полезни за България!”, призовават от СДС.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button