МИСТЕРИИ

Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… Онлайн информация и резюме

До началото на трети сезон на най-романтичното риалити „Ергенът“ остават броени дни, а изненадите май ще се заформят още от самото начало. Наскоро ви показахме и първото видео, качено на официалната страница на предаването в социалните мрежи, което предизвика вълна от коментари. 

От краткия откъс се вижда, че милионерът Алекс успява да омае с лекота една от участничките, чиято самоличност зрителите бързо разкриха. Става дума за Маги Томова, която преди години е получила титлата „Мис Варна“.

От коментари в мрежата обаче, става ясно и друго – че и извън камери между двамата е имало неотдавна силно привличане. Писанията гласят, че блондинката и милионерът са се впуснали в много страстни интимности.

 
 

View this post on Instagram

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ергенът (@ergenat.btv)

В рекламното видео иначе, както може да се види и чуе добре, Маги твърди, че не вярва в любовта от пръв поглед, но Алек категорично бил променил това. Стигнало се и до целувки, и ласки. И какво още, оставяме на вас да прецените.

Любопитен момент за една от новите претендентки за сърцето на най-желания тв ерген е, че тя е самотна майка, която поддържа секси тяло със спорт и хранителен режим. Освен това била и първа приятелка с певицата Маги Джанаварова, която ѝ дала съвети за поведението пред камера.

The post Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… Онлайн

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Секси участничка от “Ергенът“ 3 призна какво са правили с милионера пред всички… Онлайн информация и резюме

ПРОЧЕТИ

Back to top button