ЛАЙФСТАЙЛ

Сузанита, както не сте я виждали: Пусна се бременна и гола СНИМКИ 18

Сузанита все по-рядко шокира феновете си с необмислени провокации. Певицата коренно се е променила твърдят феновете й в мрежата.

Както писа бременната певица преди дни разкри душата си пред феновете, като направи емоционална изповед.

„В момент, в който се бях загубила и не знаех на къде да се обърна се появи той.

Той е човекът, който дойде в хаотичния ми живот и създаде ред по-най хаотичния начин. Ред, от който аз се нуждаех. Даде ми голямото си сърце, чистата си душа, уникалната енергия, топлите ръце и прегръдки. Гледаш го в очите и знаеш, че си го чакала цял живот. Знаеш, че е той. Знаеш, че би дал всичко за този човек. Защото той е там. Той е там и в добро, и в лошо. Той е там винаги. А ”винаги” е нещото, което ни кара да се борим. За нас.“, написа Сузанита и допълни: 

„Вече не сме двама, вече сме трима. Обединихме душите си и създадохме най-чистата на света. Най-невинната и най-красивата. Душичка с ръчички и краченца, която много скоро ще види бял свят. Направих правилния избор и ще е най-добрия баща, а аз ще дам цялата си любов на моите момчета, защото те го заслужават. Обичам ви!“.

След това пък тя публикува и кадри от най-новата си фотосесия, на която позира в напреднала бременност, а преди месец направи премиера на нова песен, която е озаглавена „Паля“.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button