ЛЮБОПИТНО

Тези 5 зодии не са нужни на никого

Открай време най-големият страх на хората е да не останат сами. 

Но не само самотата е в състояние да разстрои всеки един човек. Най-страшното е да осъзнаеш, че не си нужен на никого.  

Има пет зодии, които са обречени на изолирано лутане, казват астролозите.

По думите им, именно те много по-често от останалите не намират мястото си в обществото.

Ето ги и тях: 

Дева

Представителите на този зодиакален знак понякога са твърде критични не само към околните, но и към себе си.

Непрекъснатото търсене на недостатъци и безкрайното им желание всичко да е в ред ги прави уязвими и в собствените им очи. Оттук идва несигурността и комплексът им за малоценност. Именно тези два фактора влияят пряко на отношенията им с другите.

Поради своята скованост Девите се страхуват да контактуват с хората и са убедени, че обществото няма да ги приеме такива, каквито са. За емоционално сближаване е необходима обратна връзка, но тези представители на Зодиака не са готови да се отворят към света, обричайки се ​​на самота.

Козирог

Най-големият страх на представителите на тази зодия е да изглеждат безпомощни и чувствителни. За да прикрият слабостите си, непрестъпните Козирози изграждат дебела черупка, през която не може да се види нежното им и уязвимо сърце.

Не всеки обаче има търпението за многобройни опити да се сближи с тях и да разкрие истинската им същност, затова и повечето хора просто си тръгват, без да получат взаимност.

По същата причина Козирозите често се сърдят за дреболии. Постоянното потискане на емоциите води до натрупване на негативизъм, който от време на време избива, без значение каква е причината.

Риби

Самотата е един от най-големите страхове на впечатлителните Риби.

Запалени от някаква идея, те се разпръскват и не забелязват нищо около себе си. След като я осъществят, осъзнават, че в преследването на мечтата си с безразличието си са отблъснали най-скъпите си хора. Това ги кара да се затворят още повече в себе си и да се изправят пред основния страх на живота си.

Като спасение представителите на тази зодия отново намират смисъла в ново приключение, забравяйки за околните. Така се получава омагьосан кръг, от който не всеки успява да излезе.

Овен

Безкрайно бързащ и вечно гонещ нещо зодиакален знак. Хората нямат време да следват лудия ритъм на Овена и накрая се отказват, оставяйки го на половината път. Това наранява представителите на тази зодия и в един момент те спират да вярват в искреността на всяка връзка.

Неспособни да издържат на монотонността на ежедневието, Овните са склонни към спонтанни и необмислени действия, за които са осъждани от околните. Това може да обясни и ирационалността на техните действия, които очевидно повече отблъскват, отколкото привличат.

Скорпион

Има много аспекти защо именно Скорпионите са най-самотната зодия. Първо, егоистичният им характер и ясното чувство за превъзходство наистина плашат по-голямата част от хората около тях и второ – този знак не се нуждае от някой друг, за да стане щастливи.

Скорпионите никога не са се стремили да заемат специално положение в обществото. Освен това за тях е много по-лесно да избягват контактите напълно, отколкото да станат инициатори на някой разговор. Това влияе най-вече на романтичната сфера на живота им.

Представителите на тази зодия обичат самотата и умеят да й се наслаждават, затова винаги се опитват да се „скрият“ от хората. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button