ЛЮБОПИТНО

Тези 5 зодии са обречени на страдание

Страданието и мъката са най-неприятните чувства в живота. Никой не обича да се разстройва, още повече пък постоянно. 

Астролозите казват, че представителите на пет зодиакални знака са в състояние да се впечатлят буквално от всичко. Тези съмнителни и подозрителни зодии са майстори на създаването на кошмари в главата си, а огромният слон, в който превръщат и най-малката муха, може да изплаши цяла тълпа.

Съмненията и тревогите превръщат живота им в истински ад.

Ето кои са нещастниците, които са обречени на страдания и вечна тъга:

Риби

Дори и в нормално състояние, Рибите притежават гигантска емоционална палитра. За никого не е тайна, че именно те са първите, които бият тревога при възникването и на най-малката опасност. В екстремни случаи това наистина спасява животи, но много по-често страховете им се оказват фалшиви.

Нестабилното емоционално състояние им пречи да живеят. То разваля отношенията им с близките, пречи на работата им и най-важното – лишава живота им от баланс. Постоянното вълнение ги подлудява и им причинява много психически проблеми.

Дева

Абсолютната идилия е непостижима реалност, която противоречи на нашия свят. Жалко, че Девите не могат да разберат това и непрекъснато се стремят към съвършенство. Нещо повече – те не спират да опитват да внушат своя мироглед на другите, заради което се сблъскват с вълна от негативизъм.

Разбира се, това създава сериозна бариера пред комуникацията и приемането им в обществото. Често Девите остават сами с безкрайното си желание да „оправят“ този свят. Измъчва ги и безкрайният им  перфекционизъм, който внася неприятния си принос в ежедневието им.

Нервите на тези зодии почти винаги са на предела си, защото те сякаш живеят, за да въведат в ред всичко около себе си.

Лъв

На пръв поглед е странно, че ярките огнени крале на Зодиака попадат в тази класация. Но всъщност докато целият свят се грее от топлината на могъщия им огън, лъвският пламък бързо ги изгаря отвътре.

Представителите на този зодиакален знак до такава степен са свикнали с похвалите и одобрението по свой адрес, че са се  превърнали в заложници на собствената си слава. Всяка критика или игнориране може да ги извади извън равновесие и да ги накара още повече да разпалят огъня на  красотата си.

Огнените Лъвове до последно ще търсят всеобщо признание, което ще ги накара да изпаднат в депресия. Все пак не всеки Лъв е в състояние да приеме факта, че няма начин да заслужи любовта на всички.

Близнаци

Отвън представителите на тази зодия изглеждат студени и безчувствени. Докато всички са в паника и трескаво търсят изход от проблема, спокойният Близнак е студен и дистанциран. И много малко хора са наясно с бурята от емоции и страхове, които царят в душите им.

Близнаците се стремят към хармония толкова яростно, че напълно я разрушават. Те не разкриват истинските си чувства до последно и дори се затварят в себе си, започват все по-трудно разбират състоянието си и идва ден, в който емоционалният възел просто се къса. 

Така се стига до периодичните нервни сривове, които се превръщат в нещо напълно нормално. 

Овен

При Овните нещата са горе-долу същите като при Близнаците. Но, за разлика от събратята си, те не са свикнали да трупат емоциите в себе си. Освен това винаги са в търсене – на нови запознанства, на работа, на хобита и дори на себе си.

Овните са истински авантюристи, които бързо се отегчават от сивото ежедневие. Оттук и безкрайните партита, любовта към спонтанните решения и непредсказуемите връзки.

Този начин на живот е много изморителен за Овните, но те не забелязват умора. Затова и емоционалното прегаряне и опустошение са чести спътници на тази зодия. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

ПРОЧЕТИ

Back to top button