МИСТЕРИИ

Топ травматолог спасява крака на Наско Месечков след инцидента в “Денсинг старс“

Светило в ортопедията се посвети на Наско Месечков, който получи травма в „Денсинг старс“. Д-р Кристиян Комитов, един от най-уважаваните травматолози, прави всичко по силите си да спаси крака на пострадалия танцьор.

Партньорът на д-р Неделя Щонова се контузи тежко на репетициите на шоуто, докато двамата разучаваха шопско хоро.

„Днес е ден на сбъдване на една от мечтите ми и тя е да танцувам народни танци в „Денсинг старс“. Но днес е момент и на голяма болка, която трябва да издържа“, обяви Месечков и придружи думите си с видео, на което се вижда как ортопедът забива две инжекции до глезена му.

Превързан и упоен, Наско излезе под прожекторите и въпреки болката танцува като бог. След драматичната за танцьора вечер д-р Комитов, който е специалист по гръбначна патология и заболявания на опорно-двигателния апарат, продължава да следи състоянието му. Все още не е ясно дали Месечков ще продължи участието си или ще се откаже. Ако болката го пречупи, ще трябва да остави д-р Щонова на друг.

Феновете на „Денсинг старс“ обаче са сериозно притеснени за Наско.

„Според мен е добре той да се възстанови седмица-две, а Неделя Щонова да танцува временно с някой друг. Иван Карастоянов е добър заместник и едно танго би им паснало чудесно“, гласи един от коментарите в мрежата.

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Топ травматолог спасява крака на Наско Месечков след инцидента в “Денсинг старс“

ПРОЧЕТИ

Back to top button