ЛЮБОПИТНО

Това са най-коварните жени според зодията, бягайте далеч

Астролозите посочиха кои са зодиите сред представителките на нежния пол, които са страшно хитри и перфектни измамници.

Това не означава еднозначно, че трябва да бягате от тях като дявол от тамян и да не допускате такъв човек в живота си, а по-скоро, че е добре да имате едно наум и да внимавате как се държите с тях и какво им позволявате.

Според експертите  няма лошо да внимавате повече с тях и да ги гледате с друг аршин.

Скорпион

Коварството е тяхната втора природа.

Околните обаче не винаги виждат истинската им същност. Понякога може да са направо плашещи, защото не знаете какво и в кой момент може да очаквате от този човек, особено по време на конфликт.

Стрелец

Въпреки факта, че представителките на тази зодия са много коварни, те са и много приказливи. Ако решат да отмъстят на някого, то всички около тях ще са наясно с действията им. Силата на тези дами е в способността им да се приспособят към околната среда, а околните им се доверяват сляпо.

Риби

Тези хора може да получат златото в тази класация. Те са коварни, хитри, отмъстителни и понякога са способни на какви ли не измами. Могат да ви гледат в очите и да ви се усмихват, а в главата си да редят към хитри планове, с които да мислят как да ви подлеят вода. Винаги трябва да сте нащрек с тях и да не им позволявате да стават неразделна част от живота ви. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

ПРОЧЕТИ

Back to top button