ЛЮБОПИТНО

Уникална сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря СНИМКИ

Двама влюбени събраха погледите на хората в Хисаря с нестандартна сватба. Булката Нина, която е дете на българин и шведка, е родена в Лос Анджелис. Навремето баща й Румен бил спасител на морето и там се запознал с майката на Нина, която била там на почивка, пише „Марица“.

Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

Сега младоженката Нина работи като брокер на недвижими имоти.

С мъжа си Роман, който е от Венецуела, се срещнали именно в Града на ангелите, където тя отишла да следва. Съпругът  пък има фирма за кетъринг. Двамата отдавна мечтаели да се врекат във вярност, като представите им за това как да изглежда самата сватба съвпадали.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

Затова решили да се венчаят в Хисаря, без абсолютно никаква суета и излишен лукс. На тържеството се събраха 120 гости от цял свят – от Финландия, Испания, Португалия, Америка и други страни.

Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

За изненада на всички младоженците се возеха не в лимузина, а на паничерска каруца до църквата „Св. Панталеймон“ в Хисаря. Водеха ги расови коне и жива музика.Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

Булката Нина блесна с рокля за 6000 долара като във филмите – от каталога на „Джъстин Александър“. Баща  пък бе от глава до пети с „Версаче“.

Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха певицата Мария Кехайова и бузукарят Николай Топузов. Сватбените снимки пък направи топфотографът Димитър Дардов. Сватба с паничерска каруца събра цял свят в Хисаря

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button