КРИМИНАЛНИ

Варненски ченгета нахлуха в Млада гвардия и се хванаха за главата СНИМКИ

Криминалисти от ГДНП и техни колеги от Варна разкриха високотехнологична наркооранжерия. Действията са проведени вчера от криминалисти на Главната дирекция „Национална полиция“ и техни колеги от ОДМВР-Варна.

В рамките на спецоперацията е установена наркооранжерия, изградена в района на производствен цех в село Млада гвардия, снабдена с високотехнологично оборудване. При извършените процесуално-следствени действия от помещението са иззети 450  саксии с растения от рода на конопа.

Във фризер са намерени 10 полиетиленови плика, съдържащи тревиста маса с общо тегло около 8 килограма, препарати и торове за отглеждането на растенията.  

Задържани са двама 45-годишни мъже – от с. Садиево и Кокаляне, осъждани и с множество криминалистически регистрации. При претърсването на ползваните от тях адреси и автомобили са открити още полиетиленови пликчета, съдържащи вещества на кристали и тревиста маса, както и електронни везни.

По случая е образувано досъдебно производство, работата по който продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. 

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button