СВЯТ

ВИДЕО от войната: Голяма колона от US бронирани автомобили е на границата между Полша и Украйна

Стотици американски бронирани автомобили са забелязани на границата между Полша и Украйна, съобщават световните издания.

Няколко огромни конвоя с военни бронирани машини са изпратени от САЩ за Украйна. В момента автомобилите се намират на полско-украинската граница и се подготвят за транспортиране до територията на Украйна.

Става дума за няколкостотин единици различни видове оръжия, включително бронетранспортьори Stryker, бронирани автомобили International MaxxPro, армейски трактори, специални автомобили и др.

Показаните видеокадри са заснети от американски военнослужещ и показват огромно разнообразие от военно оборудване. Съдейки по въоръжението, което се вижда във видеото, има поне стотина единици военно оборудване, а някои от контейнерите много приличат на контейнери за масово изстрелване на безпилотни летателни апарати или ракети.

Видеото показва една от най-големите доставки на оръжие от САЩ за украинската армия и заслужава да се отбележи, че оборудването във видеото е било видяно по-рано до Норфолк преди няколко седмици.

По предварителни данни видеозаписът е заснет на 1 септември. Това не изключва възможността военната техника вече да се намира на украинска територия.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button