ЛЮБОПИТНО

Време за промяна: Какво ще донесе на всеки пълнолунието в Риби

Пълнолунието се случва в 13:00ч на 10 септември в знак Риби. Пълнолунието, според астрологията, е вестител на промяната. То е символ на кулминация, откровение и награда. Ако останем известно време в уединение, за да се успокоим и да бъдем сами, сега можем да открием собствените си вътрешни съкровища, ресурси и да намерим богати преживявания.

Също така получаваме възможност, заради Слънцето в Дева да изоставим лошите си навици и да намерим решение за изцеляване. Пълнолунието предлага възможност да бъдем освободени от товарите, които носим и запомнете, вратата винаги е отворена…

За да впрегнем енергиите на Вселената за наша собствена полза, трябва да помислим с какво сме заседнали в миналото? Какво е това, което не можем да затворим и да продължим напред?

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Ритуал по Пълнолуние

Намерете тихо и спокойно място, където никой няма да ви безпокои. Напишете на един списък нещата, от които искате да се освободите като лоши навици, ситуации, хора и други. Подгответе свещ, купа, в която да изгорите списъка. Можете да укрепите съюза си със силата на Пълнолунието, като запалите сребърна свещ или като носите сребърни бижута. От минералите – подходящи са лунният камък и аметистът.

Включете хубава музика за релаксация и седнете удобно. Когато се почувствате готови, призовете своя Ангел Пазител, Архангел Ханиел и Архангел Михаил, да бъдат с вас по време на ритуала и да ви помогнат да се освободите от всичко негативно.

След това запалете свещта и кажете на глас:

„С настоящото написано в моя списък, от всички нива на моето съществуване, пускам моделите и реакциите, които ми пречат безусловно да обичам себе си и другите, които ме жертват. С това изразявам желанието си да се спася и да приема, че всеки в живота трябва да отстоява сам своите изпитания. Приемам факта, че всеки е отговорен за собствения си живот, така че контролът на живота ми е само в моите ръце. Благодаря, благодаря, благодаря.“

След това затворете очи и си припомнете отново всичко, което сте написали в списъка. В съзнанието си вижте как Ангелите ви обграждат и ви пречистват от тези ограничаващи модели на физическо ниво със светлината на любовта, която протича от тях. Предайте се на това прекрасно чувство, нека любовта прониже всеки сантиметър от вас. Представете си, че виждате водопад. Нека Ангелите ви придружат до там, стъпете под падащата вода и се предайте на пречистващата енергия на водната стихия. Когато се почувствате очистени отвътре и отвън, сбогувайте се с Ангелите, благодарете им за помощта и се върнете в настоящето. Поемете три дълбоки вдишвания, после отворете очи.

В това пречистено и любящо състояние вземете списъка си и го изгорете. Пепелта изсипете под течаща вода или я разпръснете на вятъра. Може да я закопаете.

След края на ритуала, благодарете на Ангелите, че са били с вас и че ви подкрепиха.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button