ОБЩЕСТВО

Жътварската луна ще обърка най-много тези три зодии

През този месец се сблъскваме с хаос, а допълнителна дезориентация според астролозите ще предизвика пълнолунието в Риби на 10 септември.

Жътварската луна (така се нарича пълнолунието, което е най-близко до есенното равноденствие) е чудесен момент да заровим томахавките, да се освободим от негативното и да очаквате с нетърпение и надежда нова страница от живота си.

На 10 септември Луната осветява най-смелите ни мечти, но дори в тях да се таят най-чисти намерения, те могат да ни костват някои заблуди, разказват от Bustle. А няколкото зодиакални знака, които ще бъдат най-повлияни от събитието, са подтиквани от Жътварската луна да осъзнаят границата между факти и измислици.

Но нека това не ви притеснява толкова – като цяло пълнолунието е добър момент да се поспрете, заредите батериите и помечтаете. „В дните преди пълнолуние определено има някои разочароващи аспекти в Космоса, но това през септември ще смекчи и успокои всяко напрежение или трудност“, казва астрологът Райън Марквард пред Bustle.

Чувствителната енергия на зодия Риби е само част от тази прогноза. Ретроградният Меркурий, който обикновено се намесва в ежедневието ни и да сее хаос, пристига точно преди септемврийското пълнолуние. Енергията му ни призовава да забавим темпото, да обмислим и да оценим отношенията си, вместо да предприемаме действия.

Затова ако попадате сред най-силно засегнатите от Жътварската луна зодии, направете пауза. „Всяка работа, която вършите около това пълнолуние, трябва да усещате забавна и без напрежение. В противен случай вероятно няма да харесате резултата, ако полагате твърде много съзнателни усилия“, казва Марквард.

Макар Жътварската луна обикновено да е благосклонно събитие, за някои може да се сметне като преразглеждане на кармата, за да могат да продължат напред. Разберете дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-повлияни:

Близнаци

Това е голям момент за вашата кариера и публичен имидж, затова може усетите натиск да направите добро впечатление. Енергията на зодия Риби често размътва границите между реалността и фантазията, така че е възможно да се откажете от илюзиите или очакванията на другите, що се отнася до вашата репутация.

„Това ще бъде месец, изпълнен с екшън, а Близнаците ще се почувстват принудени да направят големи стъпки в живота си, но пълнолунието не е най-доброто време за това“, казва астрологът Райън Марквард пред Bustle. „Колкото повече можете да се успокоите и да се почувствате удобно в тихите моменти, толкова по-добре.“

Дева

Пълнолунието в Риби ще се отрази на вашите взаимоотношения. От миналото може да изплуват стари връзки, отношения или приятелства – особено при наличие на ретрограден Меркурий междувременно. Възможво е да усетите това като изпитание, за да разберете докъде сте стигнали в развитието на здрави връзки. Жътварската луна ви подтиква да се откажете от недоволство или стари спорове, които ви пречат да поправите нещата и да продължите напред.

„Вероятно ще има объркване относно това кой е и кой не е подходящ за вашето обкръжение, но пълнолунието би трябвало да помогне да го изясните, дори и да ви боли да осъзнаете, че специален човек не е такъв, който да си заслужава да бъде с вас докрай, както сте се надявали“, казва астрологът Райън Марквард за Bustle.

Риби

Чака ви работа по вашите взаимоотношения. Жътварската луна може и да поставя акцент върху възприятията за собствената ви същност, но със Слънцето и Венера разположени в дома от рождената ви карта, отговарящ за вашия дом и връзки, започвате да се примирявате с това каква част от живота ви е посветена на тези взаимоотношения.

„Преживявате пълно емоционално освобождаване, затова ще се почувствате много по-чувствителни от обикновено, което говори много, като се има предвид, че сте едни от най-емоционално уязвимите зодии“, казва астрологът Райън Марквард пред Bustle. „Оставете чувствата да се появят, но поемете отговорност за това как се чувствате и направете всичко възможно да не повтаряте негативни модели на взаимоотношения, на които може да сте се отдавали в миналото.“

Източник: Една.бг

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button

����� ������

�������� �� ����

������ �� �������