ПОЛИТИКА

Журналист издаде какви ги е вършил Копринков в МС

Иван Гарелов закова дясната ръка на президента Румен Радев – Николай Копринков, като направи невероятно разкритие за дейността му.

Николай Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента, хвърли бомбата Гарелов. Копринков не се изказвал, само слушал, каза журналистът в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Нова нюз.

Тихомир Безлов: Бау-бау е метафора.

Копринков е проблем в кръга на президента

„Първият служебен кабинет беше съставен от различни съвети, които е получавал президентът. Преобладавало е едно мнение, защото бяха все навързани хора. В следващите вече личаха неговият избор и почерк. Той си носи основната отговорност. Говорителската функция на президента не потръгна. Когато няма и един стабилен и познат говорител на Президентството, значи има много вътрешни. Това е една от слабостите на институцията“, смята той.

Според него президентът не е намерил човека, който да създаде негова партия като подставено лице. „Иво Христов и Сашо Маринов са приближени до него, но няма как да са те. Гълъб Донев пък няма харизма.

СГП с гореща новина за проверки за корупция в президентството

Относно нанесените удари от САЩ в Ирак и Сирия по групировки, подкрепени от Иран, Гарелов смята, че това е дължим отговор. „Натискът, който оказа държавният секретар върху Нетаняху за Ивицата Газа, е компенсиращ, за да не излезе, че с Израел са на противни мнения.

Затова мисля, че ударите по съседни страни са отвличащи вниманието. Израел не бърза. Ако продължи да присъства в Газа, това означава, че палестинска държава няма да има, а само окупация. САЩ има интерес арабските петролни държави да се сближат с Израел. Докато Нетаняху не си отиде обаче, това няма да стане. Иран няма да се замества в пряк конфликт“, категоричен е Гарелов.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button