ПОЛИТИКА

Журналисти посочиха кои са двете различни неща на тези избори ВИДЕО

Вече официално сме в предизборна кампания. Доколко и какво влияние ще окаже тя върху нагласите на избирателите –да ги мотивира или напротив? И каква може да бъде развръзката от поредните избори? Отговори на тези въпроси в студиото на „Събуди се” потърсиха  журналистите Валя Войкова и Петко Георгиев.

„Надявам се, че партиите вече са научили какво трябва да се случи, за да има едно редовно правителство. Но по-скоро интересният въпрос е какво ще кажат в тази предизборна кампания политическите субекти на своите избиратели.

Това, което аз ще им предложа да кажат е:

”Здравейте, уважаеми избиратели. Ние се провалихме като политическа класа. През последните две години нищо не се случва. Извинявайте, че за пети път ви караме да отидете до изборните урни”, заяви Валентина Войкова.

„Има две неща, които този път са различни. Първото е, че тези избори са готови за крадене. Въвеждането на хартиената бюлетина е подготовка за крадене на изборите. И затова е супер важно хората да разберат, че ако не участват масово – правителството на статуквото е вече написано”, подчерта Петко Георгиев.

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button