МИСТЕРИИ

Звуци от стените тормозят семейство от Илинойс (видео)

Звуци от стените тормозят семейство от Илинойс


Семейство от Илинойс е ужасено от звуци, идващи от стените им през нощта.Звуците наподобяват радиопредаване, и на пръв поглед се появяват на случаен принцип в различни помещения на къщата.

Феноменът, който ги тормози през последните шест години, оставя семейството отчаяно поради липсата на отговори.Местните власти и дори учени не успяват да дадат разумно обяснение.

Ричард Смит, който живее в къщата със семейството си, потърсил помощ от полицията, като им съобщил за проблема си. Когато служители пристигнали на мястото, те също били доста озадачени.Чуват „гласове и музика“ идващи от детската стая.След претърсване,в стаята не били открити никакви високоговорители или аудио техника.

Нещо повече,полицията чула нещо,което изглеждало като реклама от познатата им християнската радиостанция AM 1160, което предполага, че мистериозните звуци идват от близка група радио антени.

Полицията изпратили инженер до радиостанцията за да провери дали звуците които се чуват са именно от там и може ли да открие разумно обяснение.

По думите на инженера “Няма как да обясня от къде идва и защо всъщност ги чувате.”

Проверка по рама

Той смята, че металът в структурата на сградата може да е отговорен, но дори отварянето на една от стените и провеждането на тестове на окабеляването не успява да даде разумно обяснение.

Търсенето на отговори продължава.

ПРОЧЕТИ

Back to top button