Филми и Сериали

Не е за вярване с коя известна синоптичка спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите СНИМКА Онлайн информация и резюме

По всичко личи, че звездният дует продуценти и водещи Иван и Андрей са посветили този период на почивка. Какво прави Иван Христов остава пълна мистерия, защото той изобщо не се появява в инстаграм профила, който делят с Андрей.

Арнаудов за сметка на това пуска напоителна доза кадри от семейната ваканция с половинката си Емануела Толева и пет годишния им син.

Плажове, тропици и екзотика – това са основните съставки на почивката на продуцента и семейството му.

Предвидливото бягство от зимата в България обаче е споделено с друго любимо лице от родния екран, пише vihrogon.bg. 

Обща снимка показа, че Андрей и Емануела са се срещнали под тропическото слънце с бившата синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска и мъжа и Алекс Ковачев. На кадъра са и синовете на двете двойки, които са на една възраст.

Публикуването на очарователната снимка в инстаграм обаче беше посрещната с остра атака срещу Андрей, а също така и срещу Иван. Причината е недоволството на мнозина, че те са рекламни лица на компания за залагания.

Като опитен продуцент Андрей със сигурно знае, че да отговаря на подобни атаки едва ли ще доведе до нещо добро. Въпреки това именно от негово име и от това на Иван идва отговор на поредното обвинение, че печели на гърба на зависимите от хазартната напаст.

„Браво! България има нужда от рупори на морала като вас, а не от псевдопатриоти като нас! Чудесен сте, само не се ядосвайте излишно за глупости, такова хубаво момче сте, от нервите ще се състарите!“, това отговоря Андрей Арнаудов на нападките на своя критик.

The post Не е за вярване с коя известна синоптичка спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите СНИМКА appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Не е за вярване с коя известна синоптичка спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите СНИМКА представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Не е за вярване с коя известна синоптичка спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите СНИМКА Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Не е за вярване с коя известна синоптичка спипаха Андрей Арнаудов на Малдивите СНИМКА Онлайн

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button