Филми и Сериали

Александър Македонски се е срещал с НЛО Онлайн информация и резюме

Александър Велики и неговата армия може да са се сблъскали с извънземни по време на своите завоевателни кампании, според новооткрити текстове, пише Listverse.com.

Най-драматичната предполагаема среща се е случила през 329 г. пр. н. е., когато армията на Александър се е подготвяла да пресече река Инд. Според текстовете войниците видели два „огромни блестящи сребърни щита, бълващи огън по краищата“.

Твърди се, че тези обекти многократно са бомбардирали армията, предизвиквайки паника сред хората и животните. След това „летящите щитове“ изчезнали толкова бързо, колкото се появили.

Археолози и артефакти: Първите хора в Европа са били украинци

Седем години по-късно, по време на обсадата на град, армията на Александър отново става свидетел на появата на два неизвестни обекта. Според текстовете един от обектите е изпратил лъч светлина в градската стена, разрушавайки я. След това обектите изчезнаха, позволявайки на армията на Александър да превземе града.

Въпреки че тези предполагаеми наблюдения са документирани в древни текстове, историците и съвременните изследователи се отнасят към тях с повишено внимание.

Мнозина смятат, че това са апокрифни легенди, създавани през вековете. Някои изследователи обаче смятат, че тези истории може да съдържат известна истина.

Тези текстове предоставят интригуващи доказателства за възможен контакт между древни цивилизации и извънземни същества, твърдят изследователи на НЛО.

Въпреки че човек не може да бъде сигурен в истинността на тези разкази, те със сигурност заслужават допълнително проучване.

The post Александър Македонски се е срещал с НЛО appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Александър Македонски се е срещал с НЛО представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Александър Македонски се е срещал с НЛО Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Александър Македонски се е срещал с НЛО Онлайн

ПРОЧЕТИ

Back to top button