МИСТЕРИИ

Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка Онлайн информация и резюме

За „Пътя на Копринката“ се говори от 2021 г., аз съм чувала за това през 2019 г. Надявам се прокуратурата да разгледа сигналите от бизнесмени, че са били изнудвани. Подавани са и в Президентството, но не са били разглеждани.

Знам за хора от моя избирателен район – Търговище. По-конкретно от Попово. Това каза за „Офанзива с Любо Огнянов“ Илина Мутафчиева, депутат от ПП–ДБ.

„Опитвали са се да участват в обществени поръчки, а директно от хора от кръга на „Пътят на Копринката“ – близки до президентската институция, им е казвана сумата, с която ще бъдат избрани – сериозна като процент. Това се е случило по време на служебните кабинети – по-точно на този на Гълъб Донев“, разкри още тя.

Според нея неслучайно е избрано като наименование 3 март, която е дата, повод за разделение. „Сраженията през изминалата седмица за първи път минават от НС към Президентството, но месеци наред виждахме как Радев си позволява неща, които държавният глава не бива да си позволява.

Юристи подготвят по-подробна информация за основанията за импийчмънт. Още от времето на служебните кабинети се подготвя проект на Радев. Това не е просто хипотеза, вече има запазено име и патент. Все повече хора говорят за подобен сценарий. Ще видим дали ще се позиционират за евроизборите“, посочи Мутафчиева. 

По думите ѝ социалният министър Шалапатова се справя много добре и печели доверието на „Зелено движение“. „Янек Попов работи в по-бавни темпове, комуникира нещата постфактум и създава напрежение. Затова свалихме подкрепата си от него. Според мен акад. Денков би се справил блестящо като външен министър“, обясни тя.

The post Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка appeared first on 7DENA.COM Прочети.

Ако Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка представлява интерес за вас, може да погледнете връзката
Гледай Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка Онлайн , в която да получите повече информация за филма, възможности за гледане и разбира се превод на български език.

Не забравяй да споделиш публикацията с твоите приятели в социалните мрежи !

ИЗТОЧНИК:
Гледай Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка Онлайн

Микроблейдинг

ИЗТОЧНИК:Бизнесмени от Попово са били изнудвани от хора, близки до Президентството, разкри депутатка Онлайн информация и резюме

Микроблейдинг

ПРОЧЕТИ

Back to top button